023 5261903 info@declercq.nl

Advisering

Met een rijke ervaring van meer dan 50 jaar bieden wij uitgebreide adviesdiensten op het gebied van financiële en fiscale activiteiten binnen diverse branches en sectoren in het bedrijfsleven. Onze diepgaande praktische ervaring stelt ons in staat om u gedegen advies te verstrekken.

Wij zijn er trots op deel uit te maken van ETL Nederland, een toonaangevende organisatie met uitgebreide kennis en expertise, zowel nationaal als internationaal. Dit partnerschap verrijkt onze mogelijkheden en stelt ons in staat om u te voorzien van nog bredere ondersteuning, zowel binnen Nederland als over de grenzen.

Ook als beginnende ondernemer bent u bij ons aan het juiste adres. Een correcte en doelgerichte start is immers van vitaal belang. Wij staan voor u klaar bij het opstellen van uw ondernemingsplan, het kiezen van de juiste rechtsvorm, het opzetten van uw administratie en uiteraard bij alle fiscale aangelegenheden. Wij leiden u stap voor stap door het proces van het opzetten van uw onderneming, zodat uw kansen op succes toenemen.

In ons klantenbestand vinden we talloze ondernemers die jaren geleden met hun bedrijf zijn gestart en nog steeds vertrouwen op onze diensten. Ze hebben de groei van hun onderneming ervaren, en wij zijn automatisch meegegroeid dankzij onze veelzijdige specialiteiten binnen ons vakgebied.

Zelfs in uitdagende tijden, zoals tijdens de Covid-19-pandemie, kunnen wij van onschatbare waarde zijn voor u en uw onderneming. De mogelijkheid om gebruik te maken van diverse regelingen kan van cruciaal belang zijn voor het voortbestaan van uw bedrijf.

Ook voor complexe internationale vraagstukken en zakelijke transacties met het buitenland hebben wij een toegewijd team klaarstaan om u te voorzien van advies en begeleiding.

Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij hechten waarde aan persoonlijke interactie en zien dit gesprek als een uitstekende kans om elkaar beter te leren kennen. Ons doel is om u te ondersteunen bij uw zakelijke reis, of u nu aan het begin staat, midden in groei verkeert, of uitdagingen het hoofd moet bieden. Samen met ETL Nederland staan we sterker dan ooit, klaar om u te begeleiden, zowel nationaal als internationaal.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem direct contact met ons op en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Onze diensten


  Advisering


  Jaarcijfers


  Fiscale aangiften


  Financiële planning


  Financiële administratie


  Salarisadministratie


  Maatwerk