023 5261903 info@declercq.nl

Advisering

Wij bieden al met ruim 50 jaar ervaring advieswerkzaamheden aan op het gebied van financiële en fiscale activiteiten in uiteenlopende branches en sectoren binnen het bedrijfsleven. Vanuit onze uitgebreide praktische werkervaring kunnen wij u goed adviseren.

Ook als starter kunt u natuurlijk bij ons terecht. Het is immers van essentieel belang dat u een juiste en slagvaardige start maakt. Wij zijn u van dienst bij het opstellen van uw ondernemersplan, het bepalen van de juiste rechtsvorm, het inrichten van uw administratie en uiteraard ook bij alle fiscale aangelegenheden. Wij begeleiden u stap voor stap bij het opstarten van uw onderneming. Vergroot uw kansen om te slagen!

Heel veel ondernemers uit ons klantenbestand zijn jaren geleden al gestart met hun onderneming en maken nog steeds gebruik van onze diensten. Ook zij hebben een groei van hun onderneming meegemaakt en wij groeien automatisch mee doordat wij heel veel specialiteiten op vakgebied in huis hebben.

Maar ook in moeilijke tijden, denk aan Covid-19, kunnen wij een meerwaarde zijn voor u en uw onderneming. Aanspraak kunnen maken op verschillende regelingen kan namelijk cruciaal zijn bij de bedrijfsvoering van uw onderneming.

Ook voor internationale vraagstukken en zaken doen met het buitenland hebben wij een team klaar zitten om u te voorzien van advies en begeleiding. 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Want een persoonlijk gesprek vinden wij belangrijk en is een uitgelezen mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem direct contact met ons op en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Onze diensten


  Advisering


  Jaarcijfers


  Fiscale aangiften


  Financiële planning


  Financiële administratie


  Salarisadministratie


  Maatwerk