023 5261903 info@declercq.nl

Fiscale aangiften

Een fiscale aangifte indienen kan u veel kostbare tijd in beslag nemen. Wij kunnen voor u de werkzaamheden voor het verzorgen van de fiscale aangiften overnemen. Wij zullen ervoor zorgen dat deze fiscale aangift tijdig en op juiste wijzen wordt verstuurd. Onze fiscalisten hebben ruime ervaring met het opstellen van fiscale aangiften. Zij hebben actuele kennis van wet- en (fiscale) regelgeving.

Zij zullen vanuit een frisse ondernemersblik kijken naar de mogelijkheden voor u om fiscaal voordeel te behalen. U kunt vertrouwen op eenvoudige, heldere en oplossingsgerichte adviezen. Adviezen die u uiteindelijk een beter resultaat en meer gemoedsrust opleveren.

Wij kunnen voor u allerlei fiscale aangiften verzorgen:

 • Omzetbelasting
 • Loonbelasting
 • Inkomstenbelasting
 • Vennootschapsbelasting
 • Dividendbelasting
 • Erf- en schenkbelasting

Wij versturen de fiscale aangifte, indien mogelijk, digitaal naar de Belastingdienst. Met ons Beconnummer kunnen wij namens u de aangifte digitaal indienen bij de belastingdienst. U heeft hiervoor dus geen DigiD nodig, wel zo gemakkelijk. Wij hebben diverse beveiligingscertificaten voor de communicatie met o.a. de Belastingdienst, want het is van groot belang dat uw gegevens niet op straat komen te liggen. Voor het aanleveren van uw digitale stukken is het technisch al mogelijk om deze te uploaden met uw logincode, wel zo veilig ook.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem direct contact met ons op en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Onze diensten


  Advisering


  Jaarcijfers


  Fiscale aangiften


  Financiële planning


  Financiële administratie


  Salarisadministratie


  Maatwerk