023 5261903 info@declercq.nl

Fiscale aangiften

Het indienen van fiscale aangiften kan aanzienlijk veel kostbare tijd in beslag nemen. Bij ons kunt u echter met vertrouwen de verantwoordelijkheid voor deze taak overdragen. Onze ervaren professionals zijn er om de werkzaamheden met betrekking tot uw fiscale aangiften van u over te nemen. Wij garanderen een tijdige en correcte indiening van deze aangiften. Onze fiscalisten beschikken over uitgebreide ervaring in het opstellen van fiscale aangiften en houden hun kennis van wet- en regelgeving voortdurend up-to-date.

Met een frisse ondernemersblik onderzoeken onze experts de mogelijkheden om fiscale voordelen voor u te realiseren. U kunt rekenen op eenvoudig, helder en oplossingsgericht advies. Deze adviezen dragen uiteindelijk bij aan betere resultaten en meer gemoedsrust voor u.

Onze expertise omvat diverse soorten fiscale aangiften, waaronder:

 • Omzetbelasting
 • Loonbelasting
 • Inkomstenbelasting
 • Vennootschapsbelasting
 • Dividendbelasting
 • Erf- en schenkbelasting

Bij indiening streven wij naar digitale efficiëntie door de aangiften digitaal naar de Belastingdienst te verzenden. Met ons Beconnummer kunnen wij de aangifte namens u digitaal indienen bij de Belastingdienst, zonder dat u hiervoor een DigiD nodig heeft. Dit biedt u het gemak van een moeiteloos proces. Bovendien hebben we diverse beveiligingscertificaten om de vertrouwelijke communicatie met instanties zoals de Belastingdienst te waarborgen. Uw gegevens blijven dus te allen tijde veilig. Voor het aanleveren van uw digitale documenten kunt u gebruikmaken van een veilige uploadmethode met uw eigen logincode.

Wij zijn toegewijd aan het verlichten van uw fiscale lasten en streven ernaar om de complexe wereld van belastingaangiften voor u eenvoudig en geruststellend te maken. Met onze vakkundige ondersteuning kunt u zich met een gerust hart richten op uw kernactiviteiten.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem direct contact met ons op en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Onze diensten


  Advisering


  Jaarcijfers


  Fiscale aangiften


  Financiële planning


  Financiële administratie


  Salarisadministratie


  Maatwerk