023 5261903 info@declercq.nl

Jaarcijfers

Onze expertise strekt zich uit tot het opstellen van jaarrekeningen met samenstellingsverklaringen en financiële rapportages. De jaarlijkse vastlegging van uw jaarrekening en deponeringsstukken wordt met de grootste zorg en oprechte aandacht voor u als ondernemer verzorgd door onze professionele teams. Bovendien gaan wij proactief met u in gesprek om manieren te ontdekken om uw bedrijfsvoering te optimaliseren.

Bij ons wordt het opstellen van een jaarrekening niet gezien als een afsluitend proces, maar eerder als het startpunt van onze adviserende rol.

Onze dienstverlening omvat het jaarlijks opstellen van uw jaarrekening, volgens de geldende wet- en regelgeving. Hierbij zijn diverse mogelijkheden beschikbaar, afhankelijk van uw behoeften en overwegingen. Dit kan variëren van een beknopte financiële rapportage van uw onderneming tot een uitgebreid commercieel jaarverslag met gedetailleerde toelichtingen op de balans en resultatenrekening. De keuze kan enerzijds bepaald worden door uw zakelijke vereisten en anderzijds door overwegingen omtrent de kosten.

Bij elke stap van dit proces staan wij naast u om te zorgen dat de gecreëerde cijfers niet alleen nauwkeurig en in lijn met de voorschriften zijn, maar ook om u te voorzien van inzichten en suggesties die verder reiken dan enkel de jaarrekening zelf. We beschouwen uw jaarrekening als een platform om samen met u te werken aan de groei en verbetering van uw onderneming.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem direct contact met ons op en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Onze diensten


  Advisering


  Jaarcijfers


  Fiscale aangiften


  Financiële planning


  Financiële administratie


  Salarisadministratie


  Maatwerk