023 5261903 info@declercq.nl

Financiële administratie

Welkom bij onze uitgebreide dienstverlening in financiële administratie! In de dynamische wereld van ondernemen is een solide financiële administratie van onschatbare waarde. Samen met u streven we ernaar om op elk gewenst moment een actueel overzicht van uw onderneming’s financiële positie te presenteren, gebaseerd op gedegen financiële administratie. Dit inzicht biedt u de mogelijkheid om uw onderneming doelgericht te sturen waar nodig.

Met een diepgaande ervaring in het opzetten, verwerken en controleren van financiële administraties leggen wij de nadruk op een nauwe samenwerking tussen ons kantoor en uw onderneming. U bent de drijvende kracht achter hoe en wanneer u gebruik wilt maken van onze diensten.

Wij staan klaar om u te begeleiden in diverse aspecten, waaronder:

 • Het verzorgen van uw (online) administratie.
 • Het opstellen van (tussentijdse) rapportages.
 • Het creëren van begrotingen en prognoses.
 • Ondersteuning bij bedrijfsovernames en fusies.
 • Uitvoeren van due diligence-onderzoeken.

De flexibiliteit van onze dienstverlening staat centraal. U heeft de keuze om uw volledige financiële administratie aan ons toe te vertrouwen, maar ook om een groot deel zelf te beheren. We passen onze service aan uw unieke behoeften en wensen aan. Ongeacht de omvang van uw onderneming, garanderen wij dat uw financiële cijfers onze volledige aandacht krijgen, zodat u altijd kunt rekenen op nauwkeurige en actuele gegevenspresentatie.

Bij De Clercq kunt u uw administratieve last zonder zorgen aan ons overdragen. U heeft een vast aanspreekpunt binnen ons team, zodat al uw vragen direct bij de juiste persoon terechtkomen. Deze deskundige is bekend met uw dossier, wat herhaling van informatie voorkomt en een efficiënte communicatie waarborgt. Wij zijn er om u te ontzorgen, zodat u zich kunt concentreren op waar u het beste in bent: ondernemen.

Heeft u vragen over onze diensten?

Neem direct contact met ons op en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Onze diensten


  Advisering


  Jaarcijfers


  Fiscale aangiften


  Financiële planning


  Financiële administratie


  Salarisadministratie


  Maatwerk